hirdetés

Egyre rosszabb az állapotuk azon fiataloknak, akik fogyasztottak a törökszentmiklósi halálos drogból. Mint ismeretes, két kisbaba már meghalt, akiknek a két terhes anyja is használta a drogot.

 NAV elfogás

 A háromból két kábítószerező törökszentmiklósi fiatal férfi rosszabbul lett a pár napja bevett dizájnerdrogoktól, így már lélegeztetőgépre kellett őket tenni az intenzív osztályon – mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet sürgősségi betegellátó osztályának vezető főorvosa, Kondor Klára.

A szolnoki kórházban levő harmadik fiatalembert még mindig a sürgősségi osztályon ápolják, állapota kissé javult.

Az intenzív osztályon az MTI-nek azt mondták, hogy a gépi lélegeztetésre szoruló két fiatalember, valamint a császármetszésen átesett két nő állapota is súlyos, életveszélyes.

Mint arról már beszámolt az Esti Újság, a két újszülött kisfiú belehalt abba, hogy az anyák drogoztak. Az újszülötteket ellátó Semmelweis Egyetem betegjogokra hivatkozva nem adott tájékoztatást az ügyről.

Csütörtök éjszaka és péntek délelőtt vittek több embert súlyos állapotban a kórházba a mentők, az ügyben a rendőrök múlt pénteken vettek őrizetbe egy 39 éves törökszentmiklósi férfit.