hirdetés

Bár a kormánymédia azt hangoztatja, hogy szorul a hurok, és már azonosították is a rendőrök azokat, akik leleplezték a Borkai Zsolt volt győri fideszes polgármester 2018-as horvátországi jachtkirándulásán rendezett orgiát. A Borkai-féle zsarolási ügy azonban továbbra is fura és életszerűtlen, főleg annak tudatában, hogy a kiszivárgott szexorgiás felvételek után Borkai nem állt ki és mondta, hogy őt ezzel egy éve zsarolják.

 

A rendőrség gőzerővel nyomoz a Borkai-féle szexorgiás felvételek kiszivárogtatása miatt , és az állítólagos Borkai zsarolás miatt. Ami továbbra is fura és felveti annak a kérdését, hogy ez valóban megtörtént-e? A zsarolásos sztori teljesen életszerűtlen, ég akkor is, ha a főszereplő egy politikus. Egyrészt adódik a kérdés, hogy iért nem tett rögtön feljelentést az állítólag megzsarolt sértett ? Talán a nyomozók is időben tudtak volna lépni és ez nem kerül Borkai polgármesteri székébe. Főleg annak tudatában fura ez, hogy Borkai nagy cimborája pedig egy sztárügyvéd. Talán ebben is tudott volna tanácsot adni a szexorgián szintén látható dúsgazdag ügyvéd. Nem tudjuk pontosan adott-e és mit ?

A másik életszerűtlenség ebben a zsarolási az ügyben, hogy amikor nyílvánosságra kerültek Borkai szexorgiájáról a felvételek, akkor miért nem állt ki ? Miért nem mondta Borkai úr, hogy kérem engem egy éve ezzel zsarolnak, de én nem alkuszom bűnőzökkel ?
Most pedig előkerültek a hangfelvételek, amelyekkel azt kívánja mindenki bizonyítani, hogy bizony itt zsarolás történt. Ráadásul ezen hangfelvételek egy részéről egyértelműen kiderült, hogy akkor készültek, amikor már Borkai szexorgiáját több millióan látták.

Nos fura ez a zsarolási sztori, főleg így.

Az ördög-ügyvédje pedig szintén jelentkezett. Egyrészt közölte, kapj el, ha tudsz a hatóságokkal. Másrészt köözlte ebben a győri botránysorozatban nem az ő személye a legfontosabb .