hirdetés

Itt a baj. Nálunk is elképzelhető,  hogy a menekültek esztelen szexuális ámokfutása elkezdődik, mint Németországban. Egy oltalmazott státuszban lévő menekült balhézott egy dohányboltban. Sőt, vetkőzött is és mutogatta magát az eladónak. A rendőrök vitték el.

szeméremsértő-police

Szeméremsértéssel gyanúsítanak egy 39 éves afgán oltalmazott férfit – közölte a rendőrség. A férfi egy település egyik nemzeti dohányboltjában szeméremsértő módon mutogatta magát.  A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, oltalmazottként elismert afgán állampolgárt a rendőrök a nemzeti dohánybolt közelében elfogták, a rendőri intézkedés megtörtént, és elszámoltatása folyamatban van.

Azt, hogy mi késztette az afgánt önmaga mutogatására, nem tudni. Lehetséges, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt, amit a szakértők minden bizonnyal megvizsgálnak. Az afgán szeméremsértő nagy bánatára vagy épp örömére, tettét a boltban lévő biztonsági kamrák rögzítették.

A szakemberek szerint nem kell attól tartani egyelőre, hogy a menekültek nálunk is bekattannának és elkezdenék szexuális ámokfutásukat, mint azt tették Németország több pontján is. Mindez már csak azért is elképzelhetetlen egyelőre , mert a migránsok Magyarországon nem sok időt töltenek.

(Fotó: Police, illusztráció)