hirdetés

Lezárultak a tűzvizsgálatok. Az Esti Újság úgy tudja, semmiféle gyújtogatás nem történt Gyömrőn. A kisváros patinás luxusétterme és szórakozóhelye, a Negresco szakértői átvizsgálása során nem találtak arra nyomot a szakemberek, hogy bűncselekmény miatt gyulladt volna ki a luxusétterem. A pusztító tűzet egy elektromos zárlat okozta, úgy tudni.

 Gyömrõ, 2015. december 3. Tûzoltók dolgoznak Gyömrõn, a Tó utcában, ahol kigyulladt egy étterem 2015. december 3-án. Az ötszáz négyzetméteres étterem teljes terjedelmében égett. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Vége a találgatásoknak, vége a pletykáknak Gyömrőn. A város patinás éttermét, amely bizony bárhol Európában simán megállná a helyét, ugyanis nem szándékosan gyújtották fel, hanem egyszerűen egy elektromos zárlat okozta a pusztító tüzet. A Negresco étterem környékén ugyan előkerültek felvételek egy gyanús személyről, de mint kiderült, az egy futó volt, aki valóban látta a tüzet, a lángok pusztítását is, de semmi köze nem volt és nem is lehetett a tűzvészhez.

Az Esti Újság úgy tudja, a kár jelentős. A tűzvizsgálók nyomozása azonban kizárta a szándékos gyújtogatást. A közkedvelt szórakozóhely, a Negresco újjáépül, a tulajdonosok tervei szerint. A 300 négyzetméteres épület porig égése nagy baj, hisz a luxusétterem rengeteg rendezvényt kénytelen lemondani, ami súlyos veszteséget jelent.

Mint ismeretes, a héten szó szerint porig égett a Pest megyei Gyömrő település egyik legfelkapottabb és legközkedveltebb étterme, a Negresco, amely a városi tópart mellett található. Az étterem jól ment, és szinte mindig zsúfolásig tele volt. Nem véletlenül, hisz szépen, igényesen volt megcsinálva a szórakozóhely. Az oltásban budapesti és monori tűzoltók is részt vettek. A tűzben nem sérült meg senki.

(Fotó: MTI)