hirdetés

Brutálisat fog kaszálni a magyar válogatott focista Törökországban. Dzsudzsák Balázs 1,7 millió eurót, azaz nagyjából 510 millió forintot keres majd a Bursasporban, legalábbis ezt írja a csapat szurkolói oldala. Az eset érdekessége, hogy a Dinamonál jóval többet keresett a magyar futballista.  

dzsudzsák lambo

 

Szerény fizetéssel is beérte és egyben visszalépést jelent Dzsudák korábbi keresetéhez képest a Bursasportnál aláírt szerződése és fizetése. Az orosz szaklapok szerint a Dinamótól évi 2,5 millió eurót, azaz nagyjából 770 milliót forintot vitt haza évente.

A DVSC volt labdarúgóját hírbe hozták az olasz Interrel, a német Herthával és a Borussia Dortmunddal is, de ő végül a török utat választotta , pont azt amire korábban azt mondta kizárt.

Dzsudzsákért összesen 1,6 millió eurót fizetett a Bursasport az orosz Dinamo Moszkvának. Az összeg érthetetlenül alacsonynak tűnik ahhoz képest, hogy a nemzetközi piacon mérvadónak tekintett transfermarkt.de portál szerint a magyar játékos piaci értéke 11 millió euró körül mozog. Némi magyarázattal szolgálhat a szerény árra, hogy Dzsudzsák szerződése fél év múlva lejár és akkor szabadon igazolhatna bárhova, de az árkülönbség így is nagyon jelentős.