hirdetés

Nem sokáig élvezhették az almás telefont és hiába hajították el a rendőröket látván, börtönbe kerültek. Huszonéves fiúk kikapták egy lány kezéből igen drága okostelefonját, miközben lökdösték és zaklatták. Az újpesti rendőrök azonban alig fél óra alatt elfogták a nagykátai és budapesti rablót, akiket előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság.

el lopott telo

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat P. Dániel 24 éves nagykátai és G. Zsolt 22 éves budapesti lakosokkal szemben rablás miatt. A két férfi 2016. május 9-én 15 óra 16 perckor a Budapest IV., Tél utcában odalépett egy fiatalkorú lányhoz, és dulakodás közben kitépték kezéből mobiltelefonját. A megszerzett készülékkel elfutottak a helyszínről.

A lány és édesanyja a közelben tartózkodó járőröktől kért segítséget. Az újpesti rendőrök nem sokkal később egy Budapest XIII., Gyöngyösi úton közlekedő villamoson fogták el a két férfit. A rendőrautót meglátva a villamos ablakán kiejtették az ellopott telefont, amit a járőrök később a villamossínek között megtaláltak. P. Dánielt és G. Zsoltot gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. május 12-én elrendelt.

(Fotó: police.hu)