hirdetés

Előzetes letartóztatásba került a Turay Ida Színház fiatal munkatársának a gyilkosa. A szintén zenész elkövető Sz. Lajos ügyében bár gyorsított eljárásról beszélt mindenki, most csak arról született döntés a bíróságon, hogy marad a rácsok mögött. A férfit feltehetőleg, mivel emberöléssel vádolják, szakértők is megvizsgálják, hogy beszámítható volt-e akkor, amikor autólopás közben megölte a 24 éves Zsófiát. 

gödöllői autórabló gyilkos

Bár gyorsított eljárásban állt a bíróság elé Sz. Lajos, akit nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádoltak meg, azonban csak arról született döntés, hogy marad a rácsok mögött. A szintén zenész elkövetőt értesüléseink szerint szakértők fogják megvizsgálni, hogy az elkövetés idején beszámítható volt-e, tudta-e, hogy mit is tesz. Mint ismeretes, a férfi a nyomozóknak azt mondta, hogy ittas állapotban volt és nem akart gyalogolni, ezért akarta a 24 éves Zsófi autóját elvinni.

Sajnos a 24 éves fiatal lány, aki a Turay Ida Színház egyik fontos munkatársa volt, megpróbálta megakadályozni, hogy autóját elvigyék, és ebbe belehalt. Zsófia hősiesen belekapaszkodott a kormányba, de tragédia lett a vége. Beleborultak az árokba az autóval, és a 24 éves Zsófia az autó alá szorult. Azonnal életét vesztette.

Azt nem tudni, hogy a gyanúsított zenész megbánta-e tettét, és ezt a bíróság előtt is kifejezte-e.