hirdetés

Napokon belül dönthet a bíróság, hogy elrendeli-e megerőszakolt 2 éves kislány szüleinek az előzetes letartóztatását vagy sem. Állítólag közük volt a rémtetthez, ami a kisgyermekkel történt. Mint ismeretes, hetekig ismeretlen tettes ellen folyt a nyomozás. A kislány a lehetőségekhez képest jól van és túl van az életveszélyen.

Bilincsben

Hosszú hetekig nem volt gyanúsítottja annak a brutális rémtettnek, amelynek egy alig kétéves kislány volt az áldozata, akit a kegyetlen elkövető megerőszakolt. A rendőrség munkáját nehezítette, hogy alig talált DNS-nyomokat a kislányon, de azért talált.

A kislány kis híján belehalt a brutális erőszakba hisz olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amelyekbe, ha nincs a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás, akkor belehalhatott volna. Szerencsére túl van a kritikus állapoton a 2 éves kislány.

Úgy tudni viszont, most őrizetbe vették a gyermekotthonban élő kicsi édesanyját és nevelőapját, akiket a pici ellen elkövetett rémtettel hozták összefüggésbe a nyomozók. A szülők előzetes letartóztatásáról napokon belül dönt a bíróság, de nagy valószínűséggel elrendelik ellenük a legszigorúbb kényszerintézkedést.

A kislány nevelőapja nemrég még arról panaszkodott, hogy lejáratják a családját, szerinte ugyanis senkinek semmi köze ahhoz, amit a kislánnyal tettek. A férfit a rendőrök egyébként már többször ki is hallgatták, ahogy a házban élő többi embert is.

(Fotó: illusztráció)