hirdetés

Saját 14 éves lánya és annak barátja ölte meg brutálisan a zagyvarékasi nőt, akit nem rablók végeztek ki. A gyilkos kamaszokat a közeli házakon és a környéken lévő térfigyelő kamerák buktatták le, így a rendőröknek nem volt nehéz dolguk. A két fiatal előzetes letartóztatását a bíróság minden bizonnyal elrendeli. Azonban, hogy pontosan miért kellett az édesanyának meghalnia, nem tudni.

anyagyilkos lány

Hozzátartozói találtak rá egy zagyvarékasi asszony holttestére, és sokáig úgy tűnt, hogy a nő rablógyilkosság áldozata lett. A nyomozókat is megdöbbentette azonban, hogy a környező térfigyelő kamerák csak az áldozat lányát és annak barátját látták, senki mást. Így a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai még az éjszaka folyamán elfogták az áldozat 14 éves lányát és annak 16 éves barátját. Ekkor derült ki, hogy a nőt saját lánya és annak barátja ölte meg. Állítólag veszekedés volt köztük, ekkor került elő a kés.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai még az éjszaka folyamán azonosították az eset gyanúsítottjait. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az áldozat 14 éves lánya és annak barátja ölte meg a lány édesanyját. A nyomozók előállították mind a két fiatalkorút és gyanúsítottként kihallgatták őket – közölte Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Magyarországon sajnos a statisztikák szerint évről évre nő a fiatalkorúak által elkövetett gyilkosságok száma, amelyek egyre brutálisabbak is. A tapasztalatok szerint a fiatalok sokkal kegyetlenebbek, mint a felnőtt bűnelkövetők, és ez a tendencia évről évre rosszabb. Sajnos az óvintézkedések vagy megelőző bűnmegelőzései programok pedig nem olyan hatékonyak, mint régebben.