hirdetés

Bár évekkel ezelőtt Zugló fideszes polgármesterét Papcsák Ferencet támadta az ellenzék luxus Mercije és a hatalmas parkolója miatt. Most a helyzet jócskán megváltozott, hisz több mint félszáz millió forint értékű luxus autóval furikáznak Karácsony polgármester emberei. Sőt még a közbiztonságért is részben felelős Non-profit zrt egyik igazgatója, aki mellesleg polgárőr is több mint egy tízmilliós CLS Mercivel nyomja.

steiner 1

 

Áll a bál Zuglóban. Kiakadtak Karácsony Gergely polgármester luxus tanácsadóira, akik az önkormányzat belső parkolóját is használják részben. A helyi fideszesek ugyanis egy szemfüles képet tettek fel a hivatal parkolójáról, ahol egymást érik a luxuskocsik. A hozzá írt kommentár szerint “az igazság megint egészen más.” 2015-ben több luxus autó parkol az önkormányzat parkolójában: Mercedes CLS AMG ( polgármesteri tanácsadó) BMW 5 (összefogás alpolgármestere) Lexus terepjáró (összefogás országgyűlési képviselője) a polgármesteri kabinetvezető 3-as BMW-je lemaradt a képről.

zuglo-fidesz

A kommentben ez is olvashat: Gergő, te ezt azért nem látod minden nap, mert nem jársz be dolgozni, vagy megint szándékosan vezeted félre az embereket?”

Azonban itt még nincs ége a sztorinak, hisz van  még kép a zuglói Non Profit Zrt igazgatójának a verdájáról, aki egyben polgárőr is a kerületben és minden nap a polgárőrséghez jár be ezen luxus CLS  kombi Mercijével, amely több mint 10 millió forint,

Hogy miből telt rá azt nem tudjuk. Feltehetőleg sokat dolgozott.

steiner 1

Az ügyben természetesen küldtünk írásos megkeresést Karácsony polgármester úrnak, hogy egy luxus Merci nem kirívó-e, egy önkormányzati cég igazgatójának ? Nem-e túl dicsekvő ? S vajon mennyire rombolja a sok ingyen dolgozó polgárőrt ezen luxus autó? Mindez mennyire etikus ? S nem utolsósorban mennyire vet jó fényt Zuglóra, de sajnos választ eddig nem kaptunk.