hirdetés

Kommandósok ütöttek rajta az újpesti zsarun, aki mellékesben úgy tűnik, drogot is árult. Az elfogott rendőrnél pechére többféle kábítószert is találhattak.

álrendőr elfogásaA Budapesti Nyomozó Ügyészség és a kommandósok elfogtak egy rendőrt Újpesten, aki a gyanú szerint állítólag drogterjesztéssel is foglalkozott.

Ilyenre rég volt példa a rendőrség kötelékénél. Igaz, nemrég egy tűzoltót is lefüleltek, aki szintén ezen tiltott mellékállású munkával próbált ötről hatra jutni. Nem sikerült neki, mert elfogták. Utoljára a 2000-es éveken elején bukott le egyenruhás rendőr, amikor nagy mennyiségű heroint akart átadni Székesfehérváron a drogkereskedőknek, de lefülelték őket. Az ügyben az éjszakai életben csak Sárgalábúként ismert Sz. Lajos is fontos szerepet játszott, mert ő jelezte, hogy valakik nagy mennyiségű heroint próbálnak piacra dobni. Azonban az éjszakai életben jól ismert férfi gyanúsított és vádlott az ügyben, de sikerült tisztáznia magát és azt, hogy ő csak a nyomozók munkáját akarta segíteni.

(Fotó: illusztráció)