hirdetés

Még mindig vizsgálják a nyomozók, hogy miként is lett fejbe lőve légpuskával a 11 hónapos gyermek. Állítólag a 22 éves gyanúsított nem körültekintően tárolta a fegyvert, és ez okozhatta a tragédiát. A kisbaba életéért küzdenek az orvosok.

legpuskaLőtt fejsérüléssel szállítottak kórházba vasárnap egy 11 hónapos csecsemőt a Baranya megyei Oldról, a gyermek kritikus állapotban van, az orvosok folyamatosan küzdenek az életéért.
A kisgyereket egy oldi családi házban érte a sérülés. Az eset körülményeit – köztük, hogy milyen fegyverből érte a lövés a gyermeket – a rendőrég jelenleg is vizsgálja, de úgy tűnik, hogy a légpuska lövedéke fúródott a baba fejébe.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a 22 éves helybéli férfi a lakásukban nem kellő körültekintéssel rakta le a töltött légpuskáját, véletlenül elsütötte azt, és így eltalálta 11 hónapos kisfiát.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán a 22 éves férfi ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrség dél körül kapott értesítést arról, hogy egy csecsemőt kritikus állapotban szállítottak a siklósi kórházba. A gyermeket ezután mentőhelikopterrel Pécsre szállították, életéért jelenleg is küzdenek.