hirdetés

Dráma Kőbányán
2019-08-25 23:09

Még mindig életveszélyes állapotban van az a 2 éves kisgyerek, akit a tűzoltók mentettek ki egy kőbányai égő lakásból. A lakástűzből 2 másik gyermeket egy rokon mentett ki. a gyerekek anyukája épp vásárolni ment, amikor bekövetkezett a tragédia.

.

A gyerekek anyja magára hagyta a három kiskorút, egy közeli benzinkútra ment vásárolni dél körül, amikor megtörtént a baj.

A tüzet a család egyik rokona vette észre, aki még ki tudta menekíteni a két nagyobb – egy 7 és egy 4 éves fiút –, azonban a 2 éves öccsük benn ragadt a füsttel és lángokkal teli lakásban. Őt a tűzoltóknak sikerült kiszabadítani.

Úgy tudni, hogy az első emeleti lakás egyik szobájában keletkezett a tűz, ami teljesen lakhatatlanra égett – mondta egy szomszéd.

 

A legkisebb fiú súlyos légúti sérüléseket szenvedett. A gyerekeken kívül a segítségükre siető 24 éves férfit szállították kórházba könnyebb füstmérgezés miatt. A lap úgy tudja, hogy a rendőrség gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a gyerekek 26 éves anyja ellen.