hirdetés

Az egykori futballcsillagunk Détári Lajos képviselő lenne és rendet tenne. Döme a Gattyán féle Megoldás Mozgalom színeiben indul és lehet komoly meglepetést fog okozni a sok politikusnak Kőbányán, hisz Döme őszinte ember, nem beszél mellé, ráadásul ismerik is a választók. Mi tapsolnánk, ha Détári bekerülne a Parlamentbe.

 

Igazi nagy nevet igazolt szombaton a Megoldás Mozgalom: egykori világválogatott labdarúgóval erősítette meg csapatát Gattyán György .

A hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott futballista, edző, Détári Lajos a Megoldás Mozgalom jelöltjeként indul az áprilisi parlamenti választáson. Az 58 éves Détári a kőbányai választókerületben méreti meg magát április 3-án.

A volt világválogatottnak az ellenzéki előválasztás nyertesével, a DK-s Arató Gergyellyel és a fideszes Pap Sándorral kell majd megmérkőznie.

Döme esélyei jók, hisz mindenki ismeri. Ráadásul rá semmiféle korrupció, és mutyi árnyéka nem vetül. Sportolóként pedig egy igazi őszinte ember, aki kimondja ami a szívét nyomja. Ráadásul Détáriról elmondható, hogy ő nem megélhetési politikus, nem a pénzért képviselné a választókat.

Mi szurkolunk Détárinak és hisszük , hogy fénypontja lenne a Parlamentnek. Valahogy úgy képzeljük el Dömét, mint anno Torgyán Józsi bácsit.

 

(Csákány )