hirdetés

Úgy tudni Zugló fideszes ex-polgármestere Papcsák Ferenc távozni készül a Parlamentből. A folyosói hírek szerint küldik, míg mások szerint neki lett elege, de pontosan nem tudni az igazi okot. Információink szerint nemrég  Papcsák a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezére akart lenni, de ez nem sikerült. Most állítólag egy nagy közműcég élére pályázik a különféle botrányairól is híressé vált politikus, s úgy tűnik révbe ért.

Budai Gyula; Rubovszky György; Papcsák Ferenc; Varga Zs. András

A Fidesz egykori elszámoltatási biztosa, Zugló volt polgármestere úgy tűnik nem marad sokáig a Parlamentben. Miután elvesztette az országgyűlési választásokat Papcsák,  csak listán került be az Országházba, s bizony a polgármesteri választásokat is csúnyán elbukta az általa vezetett csapat és az általa erőltetett jelölt a XIV. kerületben. Nos ez talán neki volt sok, vagy másoknak, azt pontosan nem tudni.

Tény, hogy az elmúlt egy évben a zuglói botrányoktól volt hangos a média, amelyek főszereplői közt ott volt a képviselő úr is. Hol korrupciós ügy, hol csúszópénz, hol be nem fejezett munkák, hol a párttársak lekaszabolása volt a hír.

Állítólag hetek, hónapok óta az MNV élére igencsak ajánlgatta magát Papcsák Ferenc, de ez nem járt igazán sikerrel. De ez sem volt gond, mert  állítólag az egyik közműcég vezetését megkapja Zugló volt erősembere, dehogy melyiket s mikortól azt egyelőre mindenki titkolja.