hirdetés

Döbbenet Tatabányán
2020-02-07 21:58

Szörnyű családi tragédia történt pénteken délelőtt Tatabányán. Egy 40 éves férfi megölte 9 és 7 éves gyerekeit, majd önmagával is végzett. A gyilkos azonban nem végzett a feleségével, ami az ilyen családi mészárlások tekintetében fura.

A gyerekek édesanyja nem sokkal dél előtt ért haza, a boltból jöhetett, mivel még délután is az udvaron voltak a bevásárlószatyrai. Amikor bement a házba, már holtan találta a gyerekeit, a megtébolyodott apa állítólag ekkor még élt.

Az, hogy a gyerekek anyja életben maradt, több mint fura, legalábbis kriminalisztikai szempontból, mert ilyen családi gyilkossági ügyekben az elkövető többnyire mindenkit megöl, mindenkit a túlvilágra akar vinni, hogy ott együtt legyenek, egy szebb és jobb élet reményében. Itt ez a kollektív gyilkosság elmaradt. Szerencsére.

Azt senki sem tudja, hogy a tragédia hátterében pontosan mi áll. De az biztos, hogy valamilyen komoly vita vagy lelki válság.

A szomszédok azután hívták a rendőröket, hogy a nő hangosan kiabálni kezdett. Később összeomlott, kórházba kellett vinni.

A kétgyermekes család 4-5 éve költözhetett tatabányai házukba, de mivel nem tartották a kapcsolatot a szomszédokkal, a közelben élők nem sokat tudtak róluk, mégis megdöbbentek a tragédia hallatán.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a történtek pontos körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.