hirdetés

Botrány Somogyban. Egy 15 éves diákkal szexelt a gyanúba kevert kadarkúti tanárnő. A 30 évnél idő­sebb nő és a 15 éves diák ka­mera előtt sze­xelt, amit a fiú egyik di­ák­társa fel is vett. Egy picit fura és gyanús a sztori.

szex-style-magazinTizenéves iskolás fiúval folytatott szexuális viszonyt egy 30 év feletti kadarkúti tanárnő, ebben az ügyben nyomoz a rendőrség. Miközben a pedagógus és a kamasz fiú együtt voltak, egy másik fiú a telefonjával felvételt készített a történtekről.

A városban mindenki erről beszél, hiszen senki sem gondolta volna a tanárnőről, hogy képes ilyesmire. Azóta a gyerekek helyettesítő tanárt kaptak egy helyi anyuka szerint.

Az iskolások elmondták a Sonline-nak, hogy a viszony a tanár és a 15 éves gyerek között március óta tartott. A tanárnő egyedül élt. A felvételt a diákok nem látták, úgy tudják, hogy lefoglalta a rendőrség.

A portál felhívta az igazgatót is, hogy a történtekről kérdezze, de ő letette a telefont. A tanárnőt sem lehetett elérni. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Bakó Zsuzsanna arról tájékoztatta a lapot, hogy az említett ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság valóban folytat eljárást.