hirdetés

Még sem derült ki, hogy a Fidesz EP képviselőjét kik látták és mikor drogozni. Nem derült ki, mert sem az alperes Juhász Péter a belvárosi ingatlan mutyikat kutató politikus sem a tanúi nem mentek el arra a perre, amelyet épp Deutsch Tamás indított. Így megszületett az elsőfokú ítélet. Deutsch örül, hisz nem drogos, Juhász pedig fellebbezz mert nem kapott bírósági idézést sem állítása szerint.

Deutsch_Tamas

Miután tavaly nyilvánosságot látott a kötelező drogteszt Fideszből érkező ötlete, Deutsch Tamás egy interjúban azt mondta, soha nem próbálta ki a drogokat, mert egy gyerekkorában látott film elijesztette tőlük. Nem sokkal később az ellenzéki Juhász Péter azzal rukkolt ki, hogy Deutsch drogozott már, és neki erre tanúi is vannak. Deutsch válaszul kilátásba helyezte, hogy bepereli Juhászt. Juhász Péter tavaly decemberben azt mondta, attól tart, hogy Deutsch túl gyáva ahhoz, hogy feljelentést tegyen a droggal kapcsolatos rágalmazás miatt. Az Együtt politikusa arra készült, hogy közjegyzői okiratba foglaltassa a veterán fideszes drogozását igazoló tanúvallomásokat, amelyek állítása szerint csőstül jönnek majd januártól. Juhász Péter azonban meg sem jelent a tárgyaláson. Juhász azzal indokolta távol maradását , hogy meg sem kapta a keresetet, mert azt valószínűleg a korábbi főbérlője vehette át, és őt elfelejtette értesíteni. Hozzátette: a bíró szerint várhatóan péntekre foglalhatják írásba az elsőfokú ítéletet, ami után ő fellebbez, és biztos folytatja a pereskedést, tanúkkal.

Deutsch Tamás közölte: nem titokban zajlott a tárgyalás, “teljesen normális polgári per volt”. Juhász kérte, hogy pereljen, de jogi képviselője sem jelent meg, így a keresetének maradéktalanul helyt adott a bíróság. Apolitikus azt is közölte, hogy a “dajcs egy drogos” témakörből már elege van, nem érdekli a “média-cicaharc”.

 

(Fotó: Magyar Nemzet)