hirdetés

Kiderült, hogy a Fideszes Deutsch Tamás rokona volt az óbudai késelés áldozata. Mint ismeretes egy albérlő szúrta le pár napja az ismert egykori NB1-es futballistát Lazsányit, akinek a lakását bérelte.

 

Az óbudai késes támadás hátterében elszámolási vita állhat. Az 57 éves albérlőt a rendőrök a helyszínen elfogták úgy tudjuk menekülni sem próbált és elismerte tettét. A férfi állítólag nem tudta kifizetni a lakbért és a vita vérengzésbe torkollott. A volt profi futballista Lazsányi a helyszínen az életét vesztette, hiába próbálták a mentősök megmenteni az életét. Lazsányi Deutsch Tamás apósa volt.

Lazsányi László volt NBI-es labdarúgó az óbudai késelés áldozata, erősítette meg a hírt az MTK Baráti Kör Facebook-oldal. Korábban a Blikk írta meg, hogy Dunai Ede író szintén a Facebookon közölte, hogy a Csepel egykori labdarúgója hunyt el a késelésben pénteken, ám ő később törölte a bejegyzését.

Az 57 éves gyanúsítottat a helyszínen elfogták a rendőrök. Kihallgatásán beismerte a gyilkosságot, kezdeményezték a letartóztatását.

Lazsányi László Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

A haláleset kapcsán a politikus felesége a közösségi oldalon tett közzé egy megható posztot.

Az egész családnak részvétünk.

( Csákány)