hirdetés

Újabb botrány a Fradinál. A klub vezetőségének egyik volt igazgatója, volt tagja egy idős nagymamát bántalmazott, azaz pestiesen mondva megvert. A Fidesz pártigazgatója Kubatov Gábor, aki a Fradi elnöke és operatív igazgatója Nyíri Zoltán az esettől nem határolódott el eddig, és következményei sem lettek  a családon belüli erőszaknak. A családon belüli erőszakról Kubatov pártigazgató hű embere a sportklub operatív igazgatója tudott. S hogy az elnököt tájékoztatták-e az esetről nem tudni pontosan de mi most tájékoztatjuk. 

 fradi 2

Nagymamát verő igazgatót alkalmazott hosszú évekig a Fradi. Az ügy pikantériája, hogy a családon belüli erőszak a jelenlegi vezetőség ideje alatt történt, amikor már a klub elnöke a Fidesz pártigazgatója Kubatov Gábor volt. Az ügyben sajnos sem az országgyűlési  képviselő sportklub elnök, sem az operatív igazgatója Nyíri Zoltán nem tett semmit és sajnos el sem határolódtak az ügytől. A Fradi jelenlegi vezetése a családon belüli erőszak miatt még csak fel sem függesztették munkatársukat, feltehetőleg a szönyeg szélére sem állították és azt sem mondták neki, hogy ez nagyon  nagyon csúnya dolog volt és eza Fradi eszméket sértő eset, hisz az eset utánmégévekig alkalmazták az igazgatót. Az ügyről Kubatov helyettese Nyíri Zoltán egészen biztosan tudott. Azonban elképzelhető, hogy a pártigazgatót már elfelejtette az operatív igazgató értesíteni a családon belüli erőszakról, ami mindenképpen elgondolkodtató lehet. De az is lehet, hogy a Fidesz országgyűlés képviselője Kubatov Gábor tájékoztatva lett, nos akkor ez sem sokkal jobb helyzet és ez is elgondolkodtató. Sőt egyenesen felháborító.

Megkerestük a sértett idős pedagógus nénit, aki érthető módon nem mer nyilatkozni, azóta is fél. Azt azonban elismerte, hogy megverte a Fradi egyik igazgatója, voltrokona, aki a mai napig bocsánatot sem kért tőle. A pedagógus hölgy azért sem mer a nyilvánosság elé állni, mert attól is fél, hogy a Fradi politikus elnöke megpróbálná el lehetetleníteni őt és rokonait.

Úgy tudjuk a történtek azaz a családon belüli erőszak után egy hónappal az idős hölgy lakásába fura mód betörtek, de az elkövetők pontos beazonosítása évek óta nem történt meg, holott felmerült, hogy esetleg a sportklub biztonsági szolgálatának alvállalkozóihoz tartozó személyek voltak az elkövetők. Több szemtanú is volt. Állítólag a néni szomszédai észrevették a gyanús személyeket, akik először végrehajtóknak adták ki magukat. Majd egy újabb érdeklődő szomszédnak, már azt mondták a Fradi Security tagjai, és jobb, ha lelép.

Mindez a rendőrségi jegyzőkönyvekben fel lelhető.

Összességében mindez azért aggasztó, mert a Fradi alapja az Erkölcs,Erő, Egyetértés. A családon belüli erőszak és idős nénik megverése vagy megütése, bántalmazása azonban nem fér bele. S az sem fér bele mindebbe, ha valaki ilyen személyeknek esetlegesen falaz. Aki a családon belüli erőszakot támogatja , legyen az Fradista vagy politikus, vagy büfés, vagy szurkoló vagy bárki, annak nincs helye a zöld-fehér klubnál.