hirdetés

Még mindig nem tudni pontosan, mi áll az újpalotai családi tragédia hátterében. A környéken élők szerint feltehetőleg komoly családi problémák vezettek ahhoz, hogy a 35 éves asszony kisgyermekével a karjában mélybe vesse magát a nyírpalotai toronyház tizenhatodik szintjéről.

öngyilkos anya újpalota-mihádák

A rendőrség még mindig nem tudja, mi történt pontosan tegnap Újpalotán, vagy csak nem árulják el. Egyelőre az idegenkezűséget ki lehet zárni az öngyilkos anya és kisgyermekének a halála ügyében. Mint ismeretes, a karjában másfél éves kislányával ugrott ki a 35 éves nő a toronyházból . A rendőrséget az utcán járók értesítették a tragédiáról, miszerint egy nő és egy baba fekszik vérbe fagyva az utcán.

A rendőrök megállapították, hogy a 35 éves nő karjában a kislánnyal ugrott ki az épület 16. szintjéről. A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntette miatt, szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

A környéken lakók nem nagyon ismerték az öngyilkos anyát és a kisbabát. Látni többször látták, de sosem gondolták volna, hogy milyen szörnyű tragédiát fog kivitelezni a kismama. Az Esti Újság úgy tudja, az öngyilkos-gyilkos anya nem állt orvosi kezelés alatt.

 

(Fotó: mihádák)