hirdetés

A kaposvári családi gyilkosság során a megtébolyodott apa nemcsak feleségét ölte meg, de a gyerekét és a kutyájukat is megsebesítette. A férfi magával is végzett. Azt, hogy mi okozta ezt az ámokfutást, egyelőre nem tudni.

helyszínelésA rendőrség történelmet írt azzal, hogy nyíltan leírták egy bűnügyről, hogy családon belüli erőszak történt. Nem szokása ez az egyenruhásoknak, illetve nem sűrűn élnek ezzel.
A kaposvári családi drámát a családi kutya is épphogy csak megúszta, akárcsak a gyermek, aki szintén megsérült apja ámokfutása közben.
A 44 éves családfő nem tudni, hogy miért végzett feleségével és miként sérült meg a gyermek és a családi kedvenc is a tébolyodott gyilkosság közben. A rendőrök még erre is keresik a választ, az okot.

A kaposvári férfi miután végzett nejével, magával is végzett.

A rendőrség szűkszavúan csak annyit közölt, hogy családon belüli erőszak történt. A sonline.hu úgy tudja, hogy a rendőrök egész éjjel keresték a nő 44 éves férjét. A lap információi szerint a férfit reggel holtan találták meg egy közeli kertben, feltételezhetően végzett magával. Azt, hogy a férfit holtan találták, a police.hu oldalon a rendőrség is megerősítette, ám a körülményekről egyelőre semmit sem árultak el. A férfi a gyerekét is megsebesítette, aki valószínűleg védeni akarta az anyját. Az állatvédők is helyszínen vannak, mert a férfi leszúrta a kutyáját is – írja a sonline.hu.

A rendőrök arra is keresik a választ, hogy a gyermek miért úszta meg ilyen szerencsésen a családi vérengzést. Szakértők szerint az apa a gyermeket is megakarhatta gyilkolni és a család kedvenc kutyáját is, hogy együtt menjenek a túlvilágra, közösen, lehet, hogy így akart valami elől, valami számára rossz dolog elől elmenekülni, és ez állt a rémtett hátterében.

(Fotó: archív)