hirdetés

Ma kiderül, hogy kell e majd pisilni minden iskolásnak és firkásznak vagy sem. Mindenesetre nagyotmondásnak jó. Amúgy pedig szólnánk az ötletgazdának Kocsis Máténak,hogy picit művelődjön ezen témában is, hisz az éves pisis drogteszt semmit sem ér, mert a marihuana, és más drog is csak pár hétig mutatható ki vízeletből. Ajánlanánk a hajmintás drogtesztet, jó drága s itthon nincs is ilyen.

 kocsismáté

Kocsis Máté ismét nagyot mondott a nagy semmiről. A VIII. kerületi polgármester évenként kötelező drogtesztet írna elő a 12-18 év közöttieknek, a választott politikusoknak és az újságíróknak. A Fidesz-frakció pedig mármost hétfői ülésén foglalkozik Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) VIII. kerületi polgármester azon javaslatával, amely a 12-18 év közöttieknek, a választott politikusoknak és az újságíróknak évenként kötelező drogtesztet írna elő – közölte Tuzson Bence, a kormánypárti képviselőcsoport szóvivője. Innen is látszik, hogy milyen sok jó tanult és művelt politikus van a mi szeretett kormányunk pátjában. Mindenki tudja,hogy a vízelet minta csak pár hétig napig jó,hogy kimutassa az adott személy fogyasztott-e drogot vagy sem. Mert ügye kiürül a szervezetből. Éppen ezért szoktak vérmintát venni vagy ha ez sem jó, a hajminta de utóbbit itthon nem végzik el, nem tudják. Így a magyar szakértői laborra adhatna a BM egy nagyobb összeget, hogy ez se legyen gond és ne kelljen Ausztriába vinni a mintákat. Ráadásul ez a hajmintás drogteszt jó drága is, majd 1 millió forint .Persze megvagyunk győződve arról, hogy Kocsis nem magától találta ki ezen drogtesztes ötletét. Úgy véljük a belügy nagy ura, aki oly sokat kampányolt Kocsisnak most arra kérte ezt az ügyet vigye végig a politikus, dobja be a köztudatba, mert ez így hatásosabb, mintha egy miniszter vagy államtitkár mondaná.

Mint ismeretes Kocsis Máté a Facebookon azt írta, hogy a drog életveszélyes, „féltjük tőle a gyermekeket és a jövőnket is”. Szerinte érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. A politikus, a Fidesz kommunikációs igazgatója javasolta, hogy a kormánypárt parlamenti frakciója tárgyalja meg a kérdést, és a részletszabályok megvitatása után készítsen jogszabálytervezetet. Kocsis párttársa Tuzson Bence egy sajtótájékoztatón azt mondta a drogtesztes kérdésre válaszolva ,hogy a frakció hétfőn tárgyalja a felvetést, és ki fogja alakítani róla az álláspontját.