hirdetés

Gyermek tragédia történt a karcagi strandon. Sajnos már sem a medenceőrök, sem a kiérkező mentősök nem tudtak már segíteni azon a kisgyermeken, aki belefulladt a karcagi strand termálmedencéjébe. A tragédia után az épp büféző családtagok egymásnak estek.

 

A karcagi strandon a kisfiú önfeledten pancsolt, amikor a szülei magára hagyták és elsétáltak a büféhez, azonban a gyerekük ezen idő alatt átment a gyógymedencébe, ahol belefulladt a termálvízbe.

A fuldokló gyermeket a strand úszómesterei kihozták a vízből, és megkezdték az újraélesztését, illetve értesítették a mentőket is, akik a kiérkezésük után hiába küzdöttek a kisfiú életéért, már nem tudtak segíteni rajta. A strandolókat szörnyen megrázták a látottak, és a történtek után pecek alatt kiürült a fürdő, a gyermek családtagjai pedig összeverekedtek egymással.

A bejáratnál a 14 éven aluli gyerekeket csak szülői felügyelettel engedjük be. Sajnos itt a szülői felügyelet nem volt meg. Utána már keresték a gyermeket, de akkor a tragédia már megtörtént – mondta Andrási István, a fürdő igazgatója.

Sajnos az emberi figyelmetlenségnek ez a drámai eset is jó példája. Sose hagyjuk gyerekeinket egyedül a vízbe, mert abból sajnos baj lehet.

(cst)