hirdetés

Brutális fotót közöltek a hétvégén Szegeden összevert lányról, aki barátját védte miután egy magát nemzeti csoportnak való briganti a menekültnek nézete a fiút. A Facebookra most kitett fotón jól láthatóak, hogy a lányt nem kímélték a migráns ellenes fajgyűlölők. A verekedők a brutális bántalmazás közben hangoztatták, hogy takarodjon haza a magyar állampolgárságú fiú, akit menekültnek néztek. 

összevert szegedi lány

 

Az egyetemista lányt és a barátját azért verték meg ,  mert bevándorlónak nézték a nemzeti érzületű önkéntes rendfenntartók. A megtámadott fiú Magyarországon született, magyar állampolgárságú. Természetesen kedvese próbálta megfékezni a támadást de ez lett a veszte. A lányt csúnyán és igen brutális módon hagyták helyben a verekedők. Az egyik támadó azt üvöltözte, hogy a félvér fiú takarodjon haza Magyarországról. A rendőrség közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt nyomoz.

Mindez érdekes, mert a lány 8 napon túl gyógyulós sérülést szenvedett így a súlyos testi sértés miatt is lehetne nyomozni vagy akár az életveszélyt okozó súlyos testi sértés kísérlete miatt is, hisz a lány a fején sérült meg, ami halálos is lehetett volna, ha a csontjai úgy törnek.

A Facebookra az összevert lányról fotót kitevő és posztoló azt írja: “primitív, az életükben nulla hatalommal rendelkező, kötekedő idióta barmok” a támadók, akiket “férfinak semmiképp nem nevezn”, hiszen “szok védik a nőket és nem agyonverik”.

“Nem is tudom, hogy történhetett, de valahogy elbírtak egy alig ötven kilós lánnyal. Szája összevarrva, arccsontját szilánkosra törték, reggel műtik. Gratulálok nekik, meglesznek ebben nem kételkedem és abban sem, hogy az élet nem marad adósa senkinek. Voltak ott többen is, talán van akinek a becsülete többet ér és nem hunyászkodik csendben. Kérem aki segíteni szeretne, tegye” – írta az összevert lány ismerőse, aki azt üzeni az elkövetőknek, hogy az igazi erő “nem az öklükben rejlik, hanem a lélekben”.

“Tanuljatok ettől a kicsi lánytól, akinek van lelki ereje ahhoz, hogy megmutassa így az arcát, önmagát. Nektek nincs” – zárja sorait.