hirdetés

Előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság azt a fiatal anyát, akinek a gyermeke ismeretlen körülmények között meghalt. A Kisalföld információi szerint a 28 éves nő szombat éjjel halálosan megsebesítette nyolc hónapos kislányát Fertőendréden.
elozetesben-a-kismama-kisalfoldA Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a nyomozás érdekeire hivatkozva csak annyit közölt, hogy az ügyben halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Máté Kinga, a Győri Járásbíróság szóvivője az előzetes letartóztatás indokaként elmondta, hogy a gyanúsítottnak, aki a gyermeke születése után, 2016 májusában költözött Svájcból Magyarországra, sem bejelentett lakóhelye, sem tartózkodási helye nincs, eddigi lakóhelyén úgynevezett szívességi lakáshasználóként élt.

Munkahelye és jövedelme nincs. Emellett a nőt korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt már megbüntették, és jelenleg is zajlik ellene egy eljárás csoportos garázdaság miatt, ezért fennáll a bűnismétlés veszélye.

Azt, hogy az anya mit csinált a gyermekével, pontosan nem tudni. A rendőrök szerint brutális bántalmazás áldozata lett a kisgyermek.

(Fotó: Kisalföld)