hirdetés

Lezárták az M43-as utat. 2 kamion, 2 mikrobusz, egy kisteherautó, valamint két autó ütközött szombat reggel az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében.
M43 tömegbalesetKész csoda de senki nem vesztette életét a tömegbalesetben. 5 mentőegységgel vonultak a helyszínre az életmentők, összesen hét sérültet láttak el, közülük hármat kellett kórházba szállítani. Az elsődleges információk alapján mindenki könnyű sérüléseket szenvedett, őket a makói kórház sürgősségi osztálya látta el.

A Katasztrófavédelem közölte, hogy a karambolban két kamion, két mikrobusz (az egyik személyautót szállító trélert vontatott), egy kisteherautó, valamint két személygépkocsi érintett. A műszaki mentést a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók végzik, beszorult sérült nincs a helyszínen. A rajok átvizsgálják és áramtalanítják a gépkocsikat és teherautókat.
A baleset szombat reggel 9 óra körül történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelvényében a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely közelében. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a reggeli ködben 9 autó ütközött össze, többen megsérültek.

A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál Nagylak Közúti-határátkelőhely felé terelik .