hirdetés

Brutális temetkezési vállalkozók. A fiatal halott nem fért be a koporsóba, ezért simán, gondolkodás nélkül eltörték a lábait. A gyászoló anya sokkot kapott a látványtól, és beperelte a temetkezési vállalkozót.

koporsó

Véres volt Lacus keze, tőlem kért papír zsebkendőt az anyja, hogy letörölje fia arcáról a váladékot. A gyerek lába ki volt csavarva, a bokájánál összekötve, felfelé nézett a cipőtalpa – mondta sírva az egyik tanú a bíróságon, akit annak kapcsán hallgattak meg, hogy egy 18 éves fiúnak – mivel nem fért be rendesen a koporsóba – a temetkezési vállalat munkatársai eltörték a lábát.

A megdöbbentő eset másfél éve történt, a fiatal fiú egy szívműtét közben halt meg. A gyászoló anya sokkot kapott, amikor észre vette a történteket, hisz elképesztő, hogy az embert a gyászában még ilyennel is sokkolják. Éppen ezért az anya beperelte a céget, a bíróságon arról beszélt, hogy még a temetés előtt fizetett 180 ezer forint előleget, és azt is jelezte, hogy fia magas, 192 centi.

A szertartás előtt másfél órával azonban telefonon értesítették, hogy az elhunyt nagyobb, mint jelezte, nem fér bele a megrendelt koporsóba, átteszik nagyobba, de az többe kerül, hozzátették azt is, hogy a fiút mellkastól diszkréten letakarták. Miután többen is furcsának találták a koporsóban fekvő holttest helyzetét, az anya kíváncsi lett, mit kellett vajon diszkréten letakarni. Ekkor látták meg, hogy halott fia lábait eltörték.

A temetkezési vállalat nem kért bocsánatot, sőt ki kellett fizetni a maradék 86 ezer forintot is a nagyobb koporsóért.