hirdetés

Majdnem jól sikerült az országos teremlabdarúgó-torna. Asztalt borogattak, bírót kergettek és vertek egy teremfutball-mérkőzésen. A nem mindennapi esemény Abonyban volt. Három férfit őrizetbe vettek a ceglédi nyomozók garázdaság gyanúja miatt. A rendbontók előzetes letartóztatását, úgy tudjuk, kezdeményezi a rendőrség. 

abonyi sportcsarnok

A két szolnoki lakos lakcím nélküli társukkal vasárnap délután az abonyi sportcsarnokban a labdarúgó-teremtorna egyik mérkőzésén okozott botrányt. Vitatták a játékvezető, majd a szervezőbizottság döntését. Annyira mérgesek voltak, hogy a szervezőbizottság asztalát felborították, a szervezőkkel és a torna lebonyolításban közreműködőkkel szemben támadólag léptek fel, őket folyamatosan szidalmazták.

Többen a szertárba menekültek előlük, de a három férfi nem adta fel, a bizottsági tagok után mentek, a szertár előtt egyiküket utolérték és bántalmazták. A gyanúsítottak magatartása a torna nézőiben riadalmat keltett. A három férfit a helyszínre érkező járőrök fogták el, őrizetbe vették őket. Az abonyi országos teremlabdarúgó-tornára  összesen 24 csapat nevezett.

(Fotó: Polyák-illusztráció)