hirdetés

Majdnem  meggyilkoltak az orvosai egy ismert hazai sztár jogászt. A rendőrség nyomoz az ügyben állítólag, nagy csöndesen. Úgy tudjuk az egyik érintett egy külföldi plasztikai sebész már szökésben van, ráadásul nem is volt sebész diplomája s így alkalmazta egy neves budai luxus klinika A közismert jogász hónapokig lebegett élet halál között és csak az orvosi bravúrnak köszönhetően élte túl az elbaltázott plasztikai műtétet.

 műtét

Botrány a budai luxus plasztikai sebészeten. Az egyik magánklinika úgy foglalkoztatott sebészeket, hogy azoknak szakdiplomájuk sem volt és így plasztikai műtéteket sem végezhettek volna. ennek ellenére több tucatnyi, száznyi műtétet hajtottak végre. A klinika neves létrehozója így igen komoly bajba került, mert az egyik páciensük egy sztár jogász majdnem belehalt egy plasztikai rutin műtétbe. Miután nyomozás indult a műhiba miatt, ekkor derült ki,hogy a klinika olyan dokit alkalmaz, aki nem is praktizálhatna. A külföldi sebész természetesen angolosan távozott és a rendőrség meggyanúsítani sem tudja egyelőre. Az ügy pikantériája,hogy több tucatnyi száznyi plasztikai műtétet végzett az engedély nélkül dolgozó doki s átlagban egymillió forintot vett fel alkalmanként a műtétek után. Hogy a klinika miért mulasztott és miért nem kérte a doki szakdiplomáját nem tudni, de aligha ússzák meg  ők is a felelősségre vonást. A jogász csodával határos módon felépült de élete végéig súlyos maradandó károsodást szenvedett és folyamatos orvosi kontroll mellett kell élnie.

Megkerestük a szerencsétlenül járt férfi ügyvédjét is dr. Bárándy Pétert, aki elismerte, hogyvanilyen ügy. De egyelőre értesüléseinket nem kívánta kommentálni.