hirdetés

Ráfaragtak rendesen az ittasan vezető, gépjárműveket törő és rendőrökre támadó elkövetők, hisz az események után alig két nappal börtönbüntetést kaptak. A vádlott Chuck Norrisok Ácsteszéren és Csatkán is ütköztek autójukkal, majd amikor megállították őket a rendőrök, rájuk támadtak. A sofőr sokkolóval is próbálkozott, utasa mellkason rúgta az egyik egyenruhást.

pedofilrendőr

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség a balhé után két napon belül, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt bíróság elé állította azt a két őrizetben lévő férfit, akik az őket üldöző rendőrökre is rátámadtak. Igazi Rambónak vagy épp Chuck Norrisnak érezhette magát a két ittas állapotban lévő vádlott.

A bíróság az elkövetőkkel szemben – nem jogerősen – börtönbüntetést szabott ki, illetőleg eltiltotta őket a közügyek gyakorlásától. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a sofőr esetében felmerült, hogy ittasan vezetett, így ő még ezért is felelhet a jövőben.

A járőrök március 3-án, az esti órákban közösen láttak el szolgálatot, amikor a Terület Irányítási Központ ügyeletese utasította őket, menjenek Csatkára, mert ott egy személygépkocsival balesetet okoztak. A járőrpáros 23 óra 11 perckor megkezdte az intézkedést a gépkocsi vezetőjével és annak utasával szemben.

A sofőr a járműből kiszállva kezébe vett egy elemlámpaként és egyben sokkolóként funkcionáló eszközt, de ezt a rendőr észlelte, és kiütötte a kezéből.

Ekkor a férfi megragadta a járőr ruházatát, a láthatósági mellényét elszakította, és mivel nem hagyta abba a támadást, a rendőrök a földre vitték és megbilincselték. Közben a férfi barátja a járőrtársa segítségére siető rendőrt mellkason rúgta.

(Fotó: illusztráció)