hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja, hogy az R-GO egykori ütőhangszeren játszó legendás tagja K.Gábor nemrég súlyos műtéten esett át, de ennek ellenére börtönbe kell vonulnia, ha a kirendelt igazságügyi orvosszakértő úgy dönt a napokban. K.Gábort jogerősen közel 6 évre ítélték többek között pénzmosás miatt.

 

Úgy tudjuk nemrég súlyos műtéten esett át az R-Go egykori legendás tagja K.Gábor. Az ütőhangszerek virtuózára bizony igencsak rájár a rúd, mert a műtétje előtt jogerősen elítélték pénzmosás miatt és közel 6 évre kell börtönbe vonulnia. Az egyik ismerőse lapunknak elmondta Gábort nemcsak a műtét, de az évek óta tartó jogi hercehurca is igencsak megviselte.

Úgy tudom lábadozik és várja mit mond a BV által kirendelt orvosszakértő. Szegény azt se tudja 1 napig vagy 1 hétig élvezheti még a szabad életet. Gabi ráment erre az egészre, hisz úgy ítélték el pénzmosásért, amely során csak elkísérte az egyik ismerősét pénzt felvenni, aki közel 200 millió forintos bűnügybe keveredett, Gábor erről semmit sem tudott. Persze  a mostani jó gengszter magyar  szokások alapján vádalkut kötött az a genya ismerőse, aki valójában elkövette a bűnügyet, de meg is úszta a börtönt. Természetesen mindent Gabira kent.  Szegény Gábor, nem is tudom, hogy fogja kibírni ezt a sok időt 68 évesen.-mondta K.Gáborról az R-GO legendás ütőséről a közeli ismerőse.

Az Esti Újság úgy tudja a zenésznek már szeptemberben börtönbe kellett volna mennie de meg kellett műteni ezért kapott 3 hónap halasztást. Ez most járt le úgy tudjuk. Az eljárásrend alapján ilyenkor a BVOP orvosszakértőt rendel ki, hogy az elítélt alkalmas-e börtönéletre és a műtétje engedi-e nem-e veszélyezteti a börtön a felépülését.

K.Gábor úgy tudjuk azért kapott közel 6 évet, mert volt egy 2 éves felfüggesztett büntetése, ami szintén egy érdekes eljárás volt. Abban az ügyben ugyanis ő volt a vádlott de egy egészen más ember nevén ítélték el és emeltek ellene vádat. Úgy tudjuk ott emiatt a zenész ügyvédje a Kúriához fordult, de ez nem befolyásolja a büntetésének a megkezdését a szokásjog alapján.

A zenésznek azért van némi örömre oka, hisz a bírói verdikt szerint, ha jól viselkedik akkor harmadolják a büntetését, azaz csak két évet kell kibírnia a rácsok mögött.