hirdetés

Tiszta őrület. Megerőszakoltak egy 17 éves lányt a Balaton partjánál. A három elkövető előzetes letartóztatásba került. A brutális garabonci férfiak először amatőr szexvideo-forgatást ajánlottak a fiatal nőnek, majd az elutasítás után a 21 éves barátját jól megverték, és nekiestek. Végül a megvert és elkergetett férfi lett a szexuális erőszakoskodó bűnbanda veszte, mert rendőrökkel érkezett vissza a tett helyszínére.

elfogás-3

A megtámadott fiatal pár a keszthelyi strand közelében, egy félreeső helyen tartózkodott szombatra virradóra, amikor a 27 éves garabonci férfi és két 21 éves falubéli társa rájuk támadt. Először házi pornóvideó készítését ajánlották a rémült párnak, de a fiatal szerelmespár tiltakozására az egyik férfi a fiút pofon vágta és megrúgta, majd elkergette. Társa ezután nekiesett a magára maradt lánynak, és megerőszakolta. A garabonci banda veszte az lett, hogy a megvert fiú időközben rendőrökkel tért vissza a barátnőjét megmenteni.

A szexuális erőszakban részt vevő banda így nem sokáig élvezhette a szabadságot, hisz kattant a kezükön a bilincs. A Keszthelyi Járási Ügyészség előterjesztésére hétfőn előzetes letartóztatásba került mindhárom férfi 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.