hirdetés

Állítólag még a hatóságokat is megdöbbentette, hogy mi mindent tárolt a 23 éves zalai férfi, akit a körúti robbantással gyanúsítanak. Volt egy csomó bomba és ahhoz való alkatrész, legalábbis az RTL Híradója szerint. Azonban az elgondolkodtató, hogyha ez így van, akkor ezekről miért nem mutatott videót vagy fotót a rendőrség ? Miért titkolja és miért nem veri nagydobra?
zalai-robbantoTöbb összeszerelt bombát és robbanóanyagokat is találtak a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi házában, közölte rendőrségi informátorokra hivatkozva az RTL híradója. A pince átkutatása után derült ki, hogy több működő bombája is volt, ezeket a gyanú szerint használni akarta a közeljövőben. A házat a férfi szerda délutáni elfogása után vizsgálták át.

Mindez remek, csak akkor érthetetlen kissé, hogyha így van, akkor miért nem mutattak a zalai bombagyárról fotót? Szoktak szinte minden ilyestben, sőt a TEK, azaz Hajdú János parancsnok egysége, amikor még nem így hívták őket, és elkapták például a Dietmar Clodo által irányított pilisszentlászlói bombagyárosokat, szintén közöltek fotókat a bűnbarlangról. Ez most elmaradt, és érthetetlen, hogy miért.

A zalai férfi előzetesben van, de a rendőrségnek még csak fogalma sincs arról, hogy vajon mi volt az indítéka a körúti robbantással gyanúsítottnak. P. László továbbra sem beszél, és nem is fog.