hirdetés

Bokros panamai kamudiplomája újra terítékre kerülhet. Mint ahogy az is, hogy bár aláírt anno egy jognyilatkozatot az MDF-nek, hogy ő bármikor visszahívható mint Ep képviselő, mint ismert ennek sosem tett eleget. Azaz Bokros személye körül felmerül annak a gyanúja, hogy nem szavatartó s ezegy főpolgármester jelöltnek nem jó ajánló levél.

 bokros 3

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) tagjainak legszebb álmai váltak most valóra azzal, hogy összeállt a Bokros-Gyurcsány tandem. Biztosak vagyunk abban, hogy Magyarország újkori történelmének két politikai szupernóvájának egyesülése tényleg elvezeti a budapestieket az ősrobbanáshoz.

Bokros Lajos az utóbbi években azzal szédítette az embereket, hogy ő jobboldali. A Magyar Demokrata Fórum tagjaival elhitette, hogyha Neki adják maradék pénzüket és hitüket, akkor kamatostul kapják azt vissza. Az eredmény ismert, az MDF kiesett a parlamentből, több száz milliós adósságot hátra hagyva. Bokros pedig négy évig Brüsszelben élvezte “munkája” gyümölcsét. Gyurcsány Ferenc is Kánaánt ígért az MSZP tagjainak, majd hátrahagyott egy füstölgő romhalmazhoz hasonlító pártot és egy csőd szélén tántorgó országot. Lássuk be, hogy e két nagy elme találkozása sorsszerű és elkerülhetetlen volt. Most tehát a baloldali Gyurcsány Ferenc kampányol az állítólagos jobboldali főpolgármester-jelölt Bokros Lajosnak. Lássuk be, ennél szebb már nem is lehetne, az őszödi beszéd hőse és a panamai professzor kéz a kézben indul a választók kegyeiért. Erről bizton állíthatjuk, ilyet még a világ nem látott. Igazi derby lesz, a lókötők versenye. Falus Ferenc lovát már el is kötötték.