hirdetés

Váratlanul letartóztatta a rendőrség azt az R. Lászlót, aki a hírhedt Portik per bűnbánó maffiózójaként vált közismertté. A férfit úgy tudjuk luxusautó kereskedésében teperték le az NNI nyomozói Budán. Értesüléseink szerint az bilincsbe vert R. László és társai érintettek egy több százmilliós költségvetési csalási ügyben. A nem várt rendőrségi esemény komoly fordulatot jelenthet nemcsak a Portik- ügyekben, de más eddig meg nem oldott leszámolásos merényletek ügyében is.

Radnai 3

Bilincsbe verte az NNI értesüléseink szerint azt az R.Lászlót. akivel vádalkut kötött az ügyészség az elhíresült Portik ügyekben és akinek nemrég adott kegyelmet Áder János köztársasági elnök. R.László volt az, aki több leszámolásos ügyben mondta azt, hogy a megbízó rendre Portik Tamás volt és az ő vallomására épített főként a vádhatóság mindent.

Információink szerint R.Lászlót azért vitték be most a rendőrök, mert egy több százmilliós költségvetési csalási ügyben érintett. Hogy pontosan mit tett a nemrég kegyelmet kapó maffiózó nem tudni, Így az is érdekes, hogy R.Lászlót, miért az NNI vitte el és miért nem a NAV, hisz a költségevtési csalások többnyire a Vida Ildikó vezette szervezethez tartóznak.

Mint ismeretes R.László minden Portik perben terhelő vallomnást tett, de ezek hitelessége igencsak megkérdőjelezhető. Így nemrég az egyik bíró a Portik perekben feketén fehéren kijelentette, hogy sajnos R. László szavahihetősége megkérdőjelezhető és a vádhatóság nem bvizsgálta, igazat mond-e amaffiozó. R.László vádalkuja több részlet miatt is érdekes volt. Egyrészt mert már 2004-ben vádalkut akarta férfi és akkor is elmondta a leszámolásos ügyekben az információiot, de akkor