hirdetés

Nos Mónika nem Putyin, ezzel a frappáns közleménnyel rukkoltak elő a Zöldek. Bele lehet gondolni, hogy ez az üzenet mit is sejtet. Jelentheti finoman fogalmazva, hogy az orosz medvével nem szabad játszani. De durvábbat is.

óriásplakát 08_14_2

A Zöldek Pártja az idei parlamenti választások után bár Farkas Bertalan egyetlen egy magyar űrhajóst is maguk mellé állították nem sikerült bejutniuk a Parlamentbe. Ráadásul megvádolták választási csalással is őket, de ez mégsem vette kedvüket semmitől sem, és beszálltak a jelek szerint az önkormányzati körbe is. erre pedig a plakátjaik a legjobb példák. Látszik, hogy a párt vezetője a szavak embere, hist régen újságíró is volt Ács László, bár ezt sokan elfelejtik róla. Sokan nem kedvelik pedig van humora. Nos a mostani üzenetük az orosz magyar béka barátság jegyében zajlik, némi amerikai tapasztalatokkal. Ők ugyanis kitették a lengyel állami vezetők lehallgatott beszélgetéseit,s azt meglovagólva kampányolnak. MInt ismeretes a lengyel állami olajvállalat vezetője arról beszélt a lengyel pénzügyminiszternek, hogy mennyire szopta le Orbán Putyint.
A párt amúgy már tavasszal is óriásit ment, ők hozták be köztereinkre a 15 millió Trianontúlélő kifejezést, és az Urán Viktor atommutyis plakát is az ő művük volt.