hirdetés

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azon elkövetőket, akik Süttön gyilkoltak, majd próbálták felrobbantani a mészárlás és a tetthelyen hagyott nyomokat. Szerencsére hibáztak a kegyetlen bérgyilkosok, mert egy szemtanú, az egyik áldozat testvére túlélte a kegyetlen támadást. Igaz a nő testvérének a megölésére  feltehetőleg nem is kaptak engedélyt a gyilkosok.

 

Süttőn a Táncsis utca egyetlen egy kormos, füstös homlokzatú épülete kegyetlen gyilkosság helyszíne volt. A településre költöző fiatal házaspárt szó szerint kivégezték a gyilkosok, majd megpróbálták az épületet a levegőbe repíteni, hogy az esetlegesen hagyott nyomokat eltüntessék. Nos ez utóbbi tervbe komoly hiba csúszott, ami annak is betudható az Esti Újság információi szerint, hogy a házban a gyilkosok nagy meglepetésére ott volt a testvére, a megölt Szandrának, és ez úgy tűnik megzavarhatta a támadókat.

Szerencsére a brutális gyilkosságot és robbanást túlélte a nő rokona, igaz súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a túlélő szemtanúra vigyáznak és bíznak benne mihamarabb segíteni tudja a nyomozást.

A gyilkosság eddig ismert adatai szerint Szandrával és férjével feltehetőleg bérgyilkosok végeztek, akik nem profik, hisz félmunkát végeztek. Nyomokat hagytak és a robbantás sem sikerült, ráadásul egy szemtanú is maradt. Persze az is lehet, hogy vér profik az elkövetők, ami a bérgyilkosságot erősíthetii, hisz a bérgyilkosok nem ölnek feleslegesen, nem ölnek pluszban embereket, hisz arra sem pénzt, sem felkérést nem kaptak .

Süttőn sokan ledöbbentek a véres esemény miatt. Itt erre felé ez nem egy szokványos eset.
Szandra csak másfél éve költözött ide, a házuk akkor még lelakott állapotban volt. Azóta nagyon sokat dolgoztak rajta, felújítottak mindent, kicserélték a kerítést, füvesítették a kertet – mesélte az egyik szomszéd.

A hölgy, a meggyilkolt nő testvére meztelenül szaladt ki az utcára, itt esett össze az utcán. Csoda , hogy túlélte. Csúnyán megsérült, de azt mondták a mentősök megmarad-mondta egy helyi férfi az Esti Újságnak.

A rejtélyes ügyben emberölés miatt nyomoz a rendőrség.