hirdetés

Az LMP leköszönt honatyája és elnöke be lett perelve. Ráadásul maga a kaszinóguru Andy Vajna fogta perbe Schiffer Andrást, mert állítólag sértőket mondott róla. Az eljárás azonban tiszavirág-életű volt, mert a keresetet a bíróság elutasította. Minderről maga a hamarosan jogásznak és ügyvédnek álló Schiffer számolt be a közösségi oldalán.

andy vajna

Az Esti Újság úgy tudja, Schiffer András máris keresett ügyvéd lett, alighogy lemondott országgyűlési képviselőségéről. Az LMP elnöke úgy tudjuk, neves ügyfeleket fog képviselni, akiket a Fidesz vagy a kormány tagjai épp perbe fognak. Legalábbis ez egy terv. Azonban most derült ki, hogy Schiffer Andrást  a kaszinóguru és nemzeti filmbiztos fogta perbe, igaz, nem hosszú ideig. Andy Vajna keresetét ugyanis a bíróság elutasította. Állítólag nem volt értelmezhető, hogy mit kifogásolt a híres, egykori amerikai filmproducer.

Minderről pedig maga Schiffer számolt be a közösségi oldalán.

Vajna András György támadásba lendült. A „legbátrabb magyar” egyrészt feljelentett rágalmazás miatt (ezt eddig csak Puch László, a kaviárbaloldal örökös háttérembere tette velem, úgyhogy alakul a csapat. J A mentelmi jog azonban jelen pillanatban akadálya a büntetőeljárás lefolytatásának. Megnyugtathatom a kaszinópápát, szeptemberre ezt az akadályt magam hárítom el, úgyhogy bátran lejátszhatjuk a meccset. Addigra talán sikerül összehoznia egy pontos kereseti kérelmet is, amiből kiderül, végül is mit kifogásol, és így nem jár úgy, mint most, hogy a bíróság idézés kibocsátása nélkül utasítja el a beadványát. Arra persze továbbra sincs válasz, miért volt olyan sürgős a kartellezőket kimenteni a közbeszerzési tilalom alól, éppen a Vajna-érdekeltséget elmarasztaló versenyfelügyeleti döntés másnapján – írta Schiffer András.

(Forrás: 24.hu, Esti Újság)