hirdetés

Az ügyész börtönt kért a darnózseli vádlott hentesre, akit 2016-ban már felmentettek, de most ismét bíróságon van az eset. A férfit felesége feldarabolásával és megölésével vádolnak. Sajnos azonban az ex-felesége holtteste nem került elő, csak pár szövetfoszlány egy közeli réten.

 

darnozselli-gyilkossagPéldaként szolgáljon a darnózseli hentes ügye – ezt akarja az ügyész.

A férfit azzal vádolják, hogy négy éve megölte a feleségét, a holttest egy részét elégette, a többit pedig a közeli réten szórta szét. 2016-ban a hentest már felmentette  a bíróság de minden elölről kezdődött.

A bíróságon a perbeszédek hangoztak el a legutóbbi tárgyaláson. Az ügyész azt mondta: nem úszhatja meg a felelősségre vonást, aki ilyen módon bánik el egy emberrel. Az ügyész azt indítványozta, hogy a férfit ítéljék el.

A vádlott védője bizonyítottság hiányában a védence felmentését kérte. A férfi továbbra is tagadja, hogy ő követte volna el a gyilkosságot.

Mint azt korábban megírtuk, a DNS vizsgálat szerint az eltűnt asszony pár szövetdarabját találták meg a darnózseli réten szétszórva. Azonban a gyógytornász nő holtteste továbbra sincs meg. A gyilkos eszközök sincsenek meg, ráadásul a vádlott hentes ruháin sem találtak semmi nyomot.  Az összes bizonyíték az csak a férfi számítógépén talált internetes előzmények, amelyek alapján a hentes gyakran kereshetett rá a „savaz”, „lesavaz”, „éget”, „megfojt”, „holttest” és „feldarabol” kifejezésekre. No meg a vádlott és az áldozat telefonjainak cellainformációi alapján a gyilkosság napján és idejében egy körzetben voltak, ami nem jelenti azt, hogy egy helyen lettek volna. ez pedig így édes kevés első ránézésre és nem kétséget kizáró bizonyítékokról van szó.

A hentes és a gyógytornász közös gyerekei szerint apjuk ártatlan. egyedül az eltűnt ex-feleség szülei hiszik azt, hogy volt vejük a gyilkos.