hirdetés

Lövöldözés , balhé, vasvilla és életveszélyes sérülése Ráckevén. Egy családi vita fajult tömegverekedésbe, ahol állítólag 70 ember  esett egymásnak. A TEK tett rendet. Úgy tudni valamiféle drog ügylet állhat a hatalmas balhé mögött, amire rég volt példa Pest megyében de volt amikor szintén két család esett egymásnak, igaz akkor még gránátok is voltak.

 

Több bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. augusztus 29-én 18 óra körül, melyek szerint Ráckeve belterületén két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést is hallottak.

A rendőrség a megfelelő erőkkel biztosítja a település biztonságát, Ráckevén jelenleg nyugalom van. A sérülteket a mentők kórházba szállították, a rendőrök a helyszínről több embert előállítottak, elszámoltatásuk folyamatban van.

A Ráckevei Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy 6 mentőautóval és 2 mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan kilenc embert szállítottak kórházba. Az elsődleges adatok szerint egy ember súlyos, nyolc pedig könnyebb sérüléseket szenvedett – tette hozzá.

(Fotó: mihádák )