hirdetés

Nyomoz a békéscsabai rendőrség a Fidelitas buliján történt verekedés miatt. Az ügyben az ügyeletes, vagy épp állandó feljelentőnek számító Tényi István tett bejelentést. Mint ismeretes, a füzesgyarmati ifjúsági Fidesz-bulin bizony verekedés is volt bőven, az indulatok és a feszültség kijött a résztvevők egy részéből. A budapesti elnök, a ma már lemondott Kerékgyártó anno a Facebookon elismerte tettét és bocsánatot is kért. A rendőrök garázdaság miatt nyomoznak. Kerékgyártó jelenleg újbuda önkormányzatában képviselő, s úgy tűnik, ezen posztjáról is le kell mondania, hamarosan.  

fidelitas-rtl

A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt nyomoz, miután akcióba lépett Tényi István, a Fidesz fő feljelentője – írta az Index. Az egyik érintett elismerte , hogy nyomozás van a bulin történtek miatt.

Mint ismeretes, a februári füzesgyarmati Fidelitas-disznóvágás után nemcsak buliképek, hanem látleletek is nyilvánosságra kerültek. A bulin a Fidesz ifjúsági szervezetének két tagját verte meg társával állítólag Kerékgyártó Gábor, a Fidelitas volt budapesti elnöke.

Az esetről, illetve annak következményeiről, a látleletek is nyilvánosságra kerültek, és Kerékgyártó az exelnök a Facebookon el is ismerte, hogy verekedett. Azzal védekezett, hogy részeg volt, és kitört belőle a régóta felgyülemlett feszültség.

Kerékgyártó Gábor újbudai önkormányzati képviselő és korábban vállalkozásfejlesztési és ifjúsági tanácsnok is volt, de februárban a polgármester javaslatára az utóbbi címet elvették tőle. Hoffmann Tamás polgármester azt állította, hogy ennek semmi köze nem volt a verekedéshez.

(Fotó: Rtl Klub)