hirdetés

Állítólag az MSZP-s Nyakó Istvánt fura és különös barátai, akik nagy Fradi-rajongók, és több zöld-fehér és egyéb sporteseményen is őrködtek, ezúttal az Erzsébet téren önkéntes rendőrködtek. Legalábbis komoly csoportosulásban vettek részt. Állítólag a Max Taxisokkal volt némi gondjuk.

kopaszok erszébet tré

A Nemzeti Választási Irodánál egy életre szóló barátságot kötő MSZP-s Nyakó és a rövid hajú, izmos testtel rendelkező fiúk újra hallattak magukról. Nem, nem, ezúttal nem a népszavazási kérdések célba érkezését akarták elgáncsolni, hanem Budapest belvárosában jelentek meg csütörtökön. A sporteseményekről is ismerős, kedves fiatal urak az Erzsébet téri taxidrosztot vették górcső alá. Állítólag nem engedték beállni a Max Taxi autóit. Azt mondták, a fiatal, kevés hajjal rendelkező sportos testű urak, hogy a Főtaxi megbízásából meg kell tisztítaniuk a területet.

A Főtaxi azonban közölte, hogy ez provokáció, ők ugyanis senkit nem bíztak meg semmivel. Az ügy azért izgalmas így, mert a Fradi egyik fő támogatója a Főtaxi. Az NVI-nél furcsán ténykedő urak közt pedig több is biztosított régebben mérkőzést. Feltehetőleg mindez most tényleg rémhír, vagy szerencsétlen egybeesés, vagy pedig tényleg csak provokáció.

Egy biztos, a Fradinak mindehhez semmi köze.