hirdetés

Az NNI szinte lerohanta, megszállta az estiujsag.hu domain és szerver szolgáltatóját. Mindezen információkat az érintett cégektől kaptuk. A rendőrségi akció azonban kudarccal végződött, és semmilyen adatot nem tudott lefoglalni és elvinni az NNI egyelőre, mert többek között házkutatási parancsuk sem volt erre. Úgy tudni, hogy a maffia felszámolására létrehozott retteget rendőri szervezet azért lépett akcióba, mert állítólag az FTC feljelentést tett ellenünk, mert megmertük írni, még tavaly, hogy a klubnál csalás miatt nyomoznak, ami egyébként tény kérdése. Mint ahogy az is tény kérdése, hogy nem a Fradi jelenlegi vezetése tette a csalási ügyben a feljelentést.

SONY DSC

Reggel állítólag ismét próbálkozik az NNI az estiujsag.hu szerverein található logok illetve IP címek megszerzésével. Mindezt ugyan az NNI nem jelezte hivatalosan sem a szerkesztőség, sem az estiujsag.hu felelős szerkesztője felé hivatalosan sem. Mindezen eljárás pedig így igen furcsa, hisz természetesen a nyomozók munkáját segítettük volna, ha tudjuk mit kérnek és tudjuk milyen ügyben nyomoznak.
Hogy az NNI hirtelen kitelepülése miért volt fontos ilyen formában a domain illetve szerver szolgáltatóinkhoz és miért így zajlott, szintén nem tudni, de fura, hisz régebben általában kérték az ilyen adatokat telefonon, e-mailben az adott sajtóképviselöktől,kiadóktól,  s rendre meg is kapták azokat. Most nem ezt tették, egyfajta erőt demonstráltak vajon, vagy más történt, nem tudjuk igazán, csak találgatunk, pedig minden adatunk utolérhetőségünk nyilvános és hozzáférhető az NNI részére is. De nem éltek ezen lehetőséggel sajnos.
Azt nem tudni pontosan, hogy ki tette a feljelentést az FTC részéről. Az azonban tény kérdése, hogy az FTC közleményében anno 2014.12.27.-én tudatta, hogy megteszi a megfelelő lépéseket ellenünk.

Az tény kérdése, hogy rágalmazási ügyekben nem az NNI szokott eljárni többnyire, hacsak a feljelentő nem politikus vagy hivatalos személy. Tény kérdése, hogy az FTC elnöke Kubatov Gábor országgyűlési képviselő, a Fidesz pártigazgatója. Így azt is tisztázni kellene már most, hogy mely pozíciójában járt el esetlegesen a klub elnöke, ha ő élt a magánvádas feljelentéssel.

Persze az is lehet nem a Fradi feljelentés miatt vonult ki az NNI. De a kérdéses napon való IP címek 2014.december 21-22.-én tekintetében amit rettentően kerestek, tény kérdése, hogy az estiujsag.hu épp az FTC-nél történt csalásról számolt be, amely érintette a klub jelenlegi vezetőit is, s ez tény kérdése. Érintette, hisz tény kérdése, hogy nem az FTC jelenlegi vezetése tett feljelentést a csalási ügyben holott az ő regnálásuk idején történt a bűnügy.  S az is tény kérdése, hogy a Fradi egyik volt vezetőjét már meg is gyanúsították az ügyben.

Hogy ebben mi volt a rágalmazás kíváncsian várjuk.

Természetesen megkereste az FTC kommunikációs igazgatóját telefonon az estiujsag.hu felelős szerkesztője, de Volly György közölte picit érdekes stílusban , hogy írásban, azaz e-mailben tegye fel legyen kedves a kérdését a szerkesztőnk és vagy az estiujsag.hu. Szóban nem volt hajlandó válaszolni az FTC kommunikációs vezetője, amit sajnálunk mi is és a felelős szerkesztőnk is.

Sajnos a rendőrség az FTC Közleményét, amelyet 2014.december.27.-én az MTI OS -en adott ki , s amelyben reagált az ominózus cikkünre, sajnos a mai napig nem vizsgálja. Sem az NNI, sem más rendőri szerv, holott azt hivatalból el kellett volna rendelniük, mert az FTC különleges személyes adattal élt vissza a fent nevezett Közleményében , ez tény kérdése.

( Fotó: alfahir, illusztráció )