hirdetés

Ennyi diploma nélkül marad az MSZP csinos politikusa. Nem sikerült ugyanis az angol írásbeli nyelvvizsgája Kunhalmi Ágnesnek, így továbbra sincs diplomája. Ettől még ember, ettől még kedves és okos is lehet. A szocialista politikus elismerte, hogy idén sem sikerült a teljes nyelvvizsgája, csak a szóbelije van meg.

Kunhalmi-Ágnes-MSZP

A Magyar Nemzetből kiugrott kormányhívő és a kormány főbértollnokainak számító Liszkay lapjában még tavaly márciusban jelent meg és rántották le a fátylat arról, hogy az MSZP oktatáspolitikusának nincs nyelvvizsgája, így diplomája sincs. Bár a szocialista párt honlapján eleinte ez nem így szerepelt. Csak később korrigálták az adatokat úgy, hogy Kunhalmi Ágnes egyetemi tanulmányait abszolutóriummal lezárta, és nyelvvizsga előtt áll.

A politikus tavaly júniusban adott intejújában még azt mondta, hogy  egyébként őszig leteszem a nyelvvizsgát, és kiadják a diplomáimat . Ugyanitt a HVG interjúban beszélt arról is Kunhalmi, hogy 2005-ben közokirat-hamisításért jogerősen pénzbüntetésre ítélték. A lejárt gimnáziumi diákigazolványára olyan érvényesítő matricát ragasztott ugyanis, amit az egyik barátja szerzett neki, hogy olcsóbb, diákbérletet tudjon venni. Állítása szerint ezt később megbánta.

Nos az MSZP ellendrukkerei most örülhetnek, bár úgy véljük diploma nélkül is ember az ember és lehet akár jó politikus is. Van erre példa sok tízezer, míg arra is van , hogy valaki sok diplomával az évszázad szélhámosa lett, lásd a Fidesz nagy barátjának tekinthető  Quastor tulajdonos Tarsoly Csaba több tíz milliárdos csalását. Igaz ő szerette a focit.