hirdetés

Úgy tűnik az MSZP botrányos mentős videójának főszereplője régóta mozog a baloldal házatáján. A Facebook csúnya egy rendszer mert feldobta, emlékként, hogy Németh Athina 2014-ben a Schmuk Andor vezette Tisztelet Társaságánál is vendég volt, mint Dr.Németh Athina és a szépkorúaknak tartott előadást az egészséges életről.

 

Egyre érdekeseb dolgok derülnek ki az MSZP botrányos mentős oknyomozó riportjának főszereplőjéről. Úgy tűnik a hölgy Németh Atina nem ismeretlen a politikai körökben, hisz 2014-ben Schmuk Andor civil szervezeténél a nyugdíjasokkal foglalkozó Tisztelet Társaságnál is feltűnt, sőt előadást tartott a meghívott nyugdíjasoknak az egészséges életről. Ezt maga Schmuk posztolta ki anno a Facebookon. Sőt itt az egykori szépreményű ex-MSZP-s politikusazt írta 2014.július 23-ai bejegyzésében, hogy „Ma egészségünkről tart előadást Dr.Németh Athina köszönjük ! „

Nos a Facebook csúnya egy rendszer, mert mindent megjegyez, kidob, feldob.
Az is tény, hogy Schmuck karrierjét az MSZP-ben olyan emberek törték meg, akik most is ott vannak a párt környékén. Az is tény, hogy Schmuck ügyes politikus azaz a kormány prominens döntéshozóival is igen jó kapcsolatot ápol.

Sajnos mára már eltűnt ez a poszt.

Természetesen fogjuk keresi Schmukot és kérdéseket is felteszünk neki.