hirdetés

A 2022-es választást sem sikeredett jogsértések nélkül megugrani. Karcagon például kisbuszokkal hordták az állítólagos szavazókat, de Ongán pénzt kaptak a jól X-elő szavazók. Másutt 5 kilónyi hús volt a jutalom.

 

Karcagon nem igazán sikeredett teljesen tisztán lebonyolítani a választást 2022-ben sem. Persze ez némiképp érthető, hisz a tét nagy, de el nem fogadható.

Az így lebukott egyik sofőr pedig ordítozva kérte számon a buszosztatást videóra rögzítő férfit. Szerencsére csak száj karate volt.

Az Borsod megyei Ongán azonban marpénzt is kaptak a jól x-elők. Nem kevesebb mint tízezer forint ütötte a markát annak, aki a „jó helyre” tette az x-et. Természetesen ezen esetről is készült videofelvétel.

A Népszava információi szerint Makón a Tulipán utcai és a Királyhegyesi utcai szavazókör előtt folyamatosan ingáztak az embereket hordó autók, aki pedig a megbeszéltek szerint voksolt, annak 5 kilogrammnyi húst adtak.

Várjuk ezen fent jelzett esetekben milyen döntéseket hoznak majd az illetékes hatóságok és ezek mennyire befolyásolják majd a választások végkimenetelét.

(CsT)