hirdetés

Már az FBI is keresi a magyar dobost így sokáig nem élvezi majd a szabadságot. Jelenleg lakatlanul áll a kuruc.infós Varga Béla kaliforniai háza, amely júniusban kigyulladt. A zaklatással és halálos fenyegetéssel gyanúsított férfi családjával együtt eltűnt. Feltételezhető, hogy Kanadában bujkál.

A hírek szerint az USA-ból Kanadába szökött Varga Béla, a kuruc.info nevű uszító honlap tulajdonosa és üzemeltetője. Varga kanadai-amerikai kettős állampolgár – írta a Kanadai Magyar Hírlap. A férfi felesége, Pesti Judit és két fiuk is eltűnt.
Az 51 éves férfit zaklatás és halálos fenyegetés miatt keresi a rendőrség. Májusban letartóztatták, de óvadék ellenében szabadlábra engedték. Az utána következő két bírósági tárgyaláson nem jelent meg, ezért a 250 ezer dolláros óvadékot elvesztették, és egy 300 ezer dolláros „bench warrantot”, azaz elfogatóparancsot adtak ki ellene.
Varga háza, amely a kaliforniai Headelsburgben található, még június közepén kigyulladt, és azóta senki nem lakik benne.
Ügyvédje, Nafiz Ahmed nem kommentálta a lap értesüléseit.
Mint arról beszámoltunk, a Cloudfare nevű webhosting cég is idézést kapott a bíróságtól a kuruc.info miatt, és előfordulhat, hogy lekapcsolják a szélsőjobbos uszító híroldalt. Arra is kötelezhetik a szolgáltatót, hogy hozza nyilvánosságra, ki mindenki áll még a kuruc.info büntetőjogilag aggályos tartalmai mögött.