hirdetés

Tudtuk, hogy lesz szurkolói balhé mégis ledöbbentünk. Az El-döntő előtt, Budapesten több helyszínen is összecsaptak a szurkolók egymással. Sérültek is vannak és a rendőrség elfogott pár balhézó ultrát is. A Liszt Ferenc tér is elesett, de nem a verekedések miatt, itt a virágok és a zöld felület bánta a szurkolók italozását. Bízzunk benne a meccs után már egyik szurkoló se akar balhézni.

Az El meccs előtti balhék egyike Zuglóban történt, itt állítólag lengyel ultrák csaptak le a gyanútlan Sevilla drukkerekre. A rendőrség az elkövetőket elfogta úgy tudjuk, mert az eseményt a térfigyelőkamerák rögzítették.

A balhé azonban máshokis kitört. A belvárosban a Sevilla és az AS Róma szurkolói is egymásnak estek, de azért a Fradi ultrái is megmutatták magukat a balhéban.Itt repült minden amit épp értek a drukkerek, poharak, székek, minden.

Az Ultrasliberi Hungary töltött fel a hivatalos Facebook-oldalára egy videót, amelyben jól látszik, hogy Sevilla-szurkolók még poharakat, tányérokat is dobáltak egy belvárosi étterem előtt a rájuk támadó Ferencváros-, Slask Wrocklaw-, valamint AS Roma-ultrák felé – szúrta ki a Sportal.hu.

A verekedés odáig fajult, hogy egy szurkoló megsérült. egy Sevilla szurkoló sérült meg az összecsapásban.

Egy spanyol, majd egy olasz állampolgárt bántalmaztak ismeretlenek Budapest V. kerületében 2023. május 31-én 16 óra körül. A bűncselekményekkel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei tizenöt percen belül a Ferenciek terén elfogtak két lengyel állampolgárságú férfit, elszámoltatásuk folyamatban van, csoportosan elkövetett garázdaság miatt indul büntetőeljárás.

BÍzunk benne, hogy az EL döntő után már csak ünneplés lesz és nem balhé.