hirdetés

Ismét lövöldözés volt Budapesten. Most a VII.kerületben gondolta egy igencsak mámoros férfi, hogy neki éles pisztollyal kell lőnie. Szerencsére senki nem sérült meg. A pisztolyos magát maffiózónak képzelő férfit őrizetbe vették de annyira részeg, hogy még mindig józanodik.

 

Már rendőrségi őrizetben van az a férfi, aki szombaton hajnalban a VII. kerületben, az utcán kétszer a levegőbe lőtt.

2022. szeptember 3-án hajnali 3 óra után bejelentés érkezett, hogy valaki a VII. kerületi Kertész utcán sétálva kétszer elsütött egy pisztolyt. A lövések következtében senki sem sérült meg – közölte a rendőrség.

A kerületi járőrök 11 percen belül elfogták a férfit, akinek zsebében kilenc éleslőszert találtak. A fegyver már nem volt nála, azt egy közeli kukában találták meg, szakértői vizsgálat alá vetik a rendőrök és a helyszínelők DNS és ujjlenyomat mintákat vettek róla.

A rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, valamint fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást, a tanúk kihallgatása jelenleg is tart. A 37 éves lövöldözőt a budapesti rendőrök őrizetbe vették, ittassága miatt egyelőre nem lehetett kihallgatni.

Pár hónapja is volt lövöldözés az egyik ismert szórakozóhelynél, bár az inkább arról szólt, hogy átvehesse a konkurencia a portaszolgálatot, de nem jött össze a kamu lövöldözéses akció.